Widjai Goerdin

Amresh Baldewpersad Tewarie

Ik bekleed de functie van voorzitter van Asan. Tevens vervul ik ook de voorzitter van RVV, een controlerend orgaan van de Federatie Arya Samaj Nederland, Fasned.

Washna Sewgobind

READY TO HELP?

Become a Volunteer

Serve With Us

Iwan Raghoebarsing

Ik ben secretaris van ASAN. Daarnaast zit ik ook in het dagelijks bestuur van NEHOB (Nederlandse Hindoe Ouderenbond) Haaglanden, Sociƫteit Tagore en Kenniskring Nederland. Ik zit ook in de raad van vertegenwoordigers van de Federatie Arya Samaj Nederland. Ik heb mijn bijdrage in heel wat instituten geleverd. Niet zelden was dat om de organisaties weer levensvatbaar te maken. Ik mag tevreden zijn met het resultaat. Door mijn drukke agenda heb ik aanvankelijk elk verzoek om zitting te nemen in het bestuur van ASAN afgewezen. De noodzaak om op een verantwoordelijke manier de Mandir af te bouwen met een toegewijd team deed mij van gedachte veranderen. In die zin kan gezegd worden dat mijn of beter gezegd ons doel al is bereikt. Het secretariaat valt onder mij en op de plank ligt nog een herstructureringsplan van het secretariaat. Ik hoop daar spoedig de tijd voor te kunnen maken.

Hiralal Premchand

Chan Ghoerbien

Aenean auctor wisi et urna. Aliquam erat volutpat. Duis ac turpis. Donec sit amet eros. Lorem ipsum dolor. Mauris fermentum dictum magna. Sed laoreet aliquam leo. Ut tellus dolor, dapibus eget, elementum vel, cursus eleifend, elit. Aenean auctor wisi et urna. Aliquam erat volutpat. Duis ac turpis.

Integer rutrum ante eu lacus. Vestibulum libero nisl, porta vel, scelerisque eget, malesuada at, neque. Vivamus eget nibh. Etiam cursus leo vel metus. Nulla facilisi. Aenean nec eros. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Suspendisse sollicitudin velit sed leo.

Ramon Oedayrajsingh Varma

Winieta Badrie

Nitesh Bharos

Schrijft u in en wij houden u op de hoogte.